Μετατρέψτε τις οθόνες σας σε Αφής (Touch) 20 σημείων

Ιδανικές για παρουσιάσεις

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΑΦΗΣ;

Η τεχνολογία υπέρυθρης αφής λειτουργεί δημιουργώντας ένα πυκνό, ομοιόμορφο πλέγμα από αόρατα (με γυμνό μάτι) φώτα LED και αισθητήρες για την ανίχνευση της αλληλεπίδρασης. Αυτά τα φώτα και οι αισθητήρες, είναι ενσωματωμένοι στο bezel του ίδιου του πλαισίου αφής και λειτουργούν συνεχώς, έτσι ώστε κάθε φορά που ένας χρήστης αγγίζει την οθόνη, καταγράφεται μια διαταραχή, προσδιορίζοντας το σημείο επαφής στην οθόνη.

Η ομορφιά της τεχνολογίας υπερύθρων είναι ότι ο χρήστης δε χρειάζεται στην πραγματικότητα να έρθει σε επαφή με την ίδια την οθόνη, καθώς το άγγιγμα καταγράφεται μέσω του “σπασίματος” του μοτίβου του φωτός αντί να χρειάζεται να κάνει φυσική σύνδεση με την οθόνη.

 

Η οθόνη touch 20 σημείων επιτρέπει την ομαλή περιήγηση με απλές κινήσεις, tap, swipe left/right, slide, zoom in/out

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Σχεδιασμός ανθεκτικός στο φως, μπορεί να είναι κατάλληλος για εσωτερικό και εξωτερικό συνδεδεμένο περιβάλλον, χρησιμοποιείται ευρέως για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, διαφημιστικές εκπομπές, βιομηχανικό έλεγχο, δημόσιες τοποθετήσεις, self-service, ηλεκτρονική εκπαίδευση και παιχνίδια κ.λπ.
  • Διασύνδεση USB, έξυπνη αυτόματη βαθμονόμηση, χωρίς δίσκο και συντήρηση.
  • Κέλυφος από κράμα αλουμινίου με ισχυρή σταθερότητα, γρήγορη απόκριση (λιγότερο από 15ms)
  • Χωρίς πρόγραμμα οδήγησης, υποστήριξη plug & play.
  • Σχεδιάστε ομαλές και ακριβείς καμπύλες, χωρίς τυφλή περιοχή, σημεία διακοπής, σημεία άλματος, παύση και άλλα ανεπιθύμητα φαινόμενα.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ & ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΟΘΟΝΩΝ – VIDEO WALL ΣΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ – INTERACTIVE